Heartdance

Mag ik je uitnodigen voor een Heartdance reis?
Heartdance is dansen, plezier maken, spelen, ondeugend zijn en bovenal waanzinnig genieten!! En het mooiste is…. je hoeft er niet voor te kunnen dansen, omdat we niet met danspasjes werken! Jij beweegt gewoon hoe jouw lichaam op dat moment op die muziek wil bewegen. Soms is dat ingetogen en misschien wil je even later wel lekker uit je dak gaan! 

Heartdance brengt je middels muziek op een speelse manier weer in verbinding met jezelf en van daaruit ga je het contact met de andere dansers aan.
Je komt uit je hoofd en komt weer thuis bij jezelf in je hart. In je hart is geen oordeel over jezelf en ook niet over de ander. Daarom kijk je in een Heartdance workshop met mildheid en zachtheid naar jezelf en naar elkaar. Wat leeft er op dit moment in je hart dat graag door jou gezien en gehoord wil worden? Wat het ook is, door met mildheid en zachtheid te kijken wat zich daar afspeelt leer je je eigen gevoelens en gedachtenpatronen herkennen en te omarmen. Heartdance is een prachtige manier om jezelf te bevrijden van allerlei beperkende overtuigingen. En dan, precies op het moment dat je ervaart dat je helemaal goed bent zoals je bent, dan komt er toch een levensvreugde vrij. Wauw!!

Hoezo dans alsof er niemand staat te kijken…..

De hele wereld kijkt ….en ik dans!!!!

Reviews Heartdance workshops 

 In 1e instantie voelde ik weerstand om mee te doen maar ik gaf me toch op. Wat kon ik verwachten ……?
Wat ben ik blij dat ik erbij was! Ik heb genoten van een prachtig mooie middag vol verbinding, blijdschap en voelen!
Jaap, 61 jaar (maar zoals hij zelf zegt, tijdens de Heartdance workshop jaren jonger!)

Wat was dit bijzonder ❤️ Als danseres in hart en nieren moest en zou ik bij dit event zijn. Het voelde als een therapie sessie waarbij muziek aanraking en dans samen kwamen. Helemaal opgeladen, vol liefde en weer in verbinding met m’n hart en uit m’n hoofd. Bedankt lieve Gea.
Anne Mijnheer, 42 jaar
 

Wat een bijzondere ervaring. Het voelde gelijk als thuiskomen. Wat een verrijking, ik ben nog steeds onder de indruk en enorm dankbaar.
Michelle ten Bruggencate, 34 jaar

Dankjewel voor de verrassende, verbindende en soms voor mij confronterende dag. Heb zoveel verschillende gevoelens gevoeld door de verschillende dansen/oefeningen die we gingen doen. Het was erg mooi om te ervaren en zoveel verbinding te voelen met mensen die ik voor de Heartdance nog helemaal niet kende.
Voor jou Gea een try-out. Al je gevoel en enthousiasme is naar boven gekomen en dat maakte deze dag extra bijzonder. Ik heb hier heel veel aan gehad!!
Anouk Oude Vrielink, 31 jaar

Doordat jij liet zien wat het dansen met jou deed creëerde je voor ons een veilige bedding waardoor we ons allemaal veilig voelden maar ook gezien en gehoord.
Jij was authentiek en daardoor konden wij het ook zijn. Ook de liefdevolle manier waarop je ons uitdaagde om over onze “angsten“ heen te stappen zonder over onze grenzen te gaan vond ik heel bijzonder. En als laatste je relativerende humor. Heerlijk!
Yvonne, 44 jaar

Het voelde gelijk dat we er allemaal mochten zijn met onze twijfels en onzekerheden. Ook als je even niet mee wilde doen maar even op jezelf wou zijn in de zaal kon dat, om even later weer lekker mee te doen. Dat alles gaf vooral een heel veilig gevoel. En als man voelde ik me heel welkom in de groep die voornamelijk uit vrouwen bestond!!
Michel Matser, 52 jaar

De volgende Heartdance workshop met als thema “Zelfliefde”:  

• Zondag 26 mei om 14.00 uur, zaal open vanaf 13.30 uur.  
• Locatie: De Harmonie, Vredesplein 4, 7681 JG Vroomshoop
• Workshop duurt 2 tot 2,5 uur
• Dansen op blote voeten
• Kleding in laagjes is aanbevolen
• Een kussentje om even op de grond te kunnen zitten
• Flesje water meenemen (geen glas)
• Bijdrage is € 15,- (bij opgave via tikkie)
• Aanmelden of vragen via info@geavandoorn.nl of 06-22788701

 Er is plek voor 25 deelnemers, dus geef je gauw op! 
"En ik ben graag je reisleidster en laat je de mooiste plekken... van jezelf zien!"
Gea van Doorn
Transformationeel therapeut, trainer én coach