Over mij

Waarom doen de mensen de dingen die ze doen? En waarom laten ze de dingen die ze eigenlijk zouden moeten doen? Waarom blijven de mensen dezelfde dingen doen en verwachten ze een andere uitkomst? Het gedrag van mensen heeft altijd mijn interesse gehad. Al bijna 30 jaar houd ik me bezig met persoonlijke groei, spirituele ontwikkeling en emotionele vrijheid. Niet alleen van anderen. maar natuurlijk ook van mezelf. Inmiddels ben ik zo’n 20 jaar werkzaam in de holistische gezondheidszorg en bied ik met veel passie en liefde coaching, therapie en training aan.

Mijn doel en passie is jou te helpen weer thuis te komen bij jezelf.
Hoe het voelt om thuis te zijn bij jezelf?
Heerlijk! Hoe weet je dat je (weer) thuis bent bij jezelf?
Ik zal je een paar kenmerken noemen: 

  • Je staat positief in het leven.
  • Je ervaart een flow, net of alles makkelijker gaat.
  • Je voelt dat stress veel minder invloed op je heeft.
  • Je bent zelfverzekerd en minder kwetsbaar.
  • Je ervaart een goede balans tussen hoofd en hart, geven en ontvangen.

Kortom, je bekijkt het leven vanaf de zonnige kant!

Mensen zien mij als een enthousiaste, kleurrijke, directe, empathische en liefdevolle vrouw die met de beide benen stevig op de grond staat met een flinke dosis humor. Kenmerkend voor mijn werkwijze is mijn intuïtieve vermogen en korte krachtige hulpverlening, waarbij eenvoud, uitdaging, daadkracht en eerlijkheid centraal staan. Als coach zijnde beschik ik over de gave om mensen een ‘liefdevolle schop onder de kont te geven’. Ik durf je datgene te zeggen wat je niet wilt horen maar wel moet horen in je leerproces. Dat voelt soms als een AUW, maar uiteindelijk zijn dat de groeistuipen die transformeren in een WAUW!

Het moment waarop je voelt dat je de juiste afslag hebt genomen en je ogen weer beginnen te stralen dan weet ik ….Life will never be the same!!

"Doelen nastreven vergt energie, verlangens verwezenlijken geeft energie."
Gea van Doorn
Transformationeel therapeut, trainer én coach